Corona maatregelen

Voor alle wedstrijden geld:

Vooraf aanmelden verplicht.
Aanmelden via mail of telefoon bij Jan Roelofs, janrietvoorn@gmail.com, 0343452167
Inschrijving sluit 1 week voor wedstrijddatum.
Vol=Vol
Wedstrijden zijn gratis.
Door veranderingen van de coronamaatregelen kunnen wedstrijden worden verplaatst of afgelast, wanneer dit het geval is wordt dat vermeld op onze website.
Loten:
De wedstrijdcommissie bepaalt de visplek door loting.

Wegen:
Deelnemer weegt zelf de gevangen vis.

Prijsuitreiking:
Clubbeker, Jo Bisschopbeker tijdens ALV
Snoekwedstrijd: eeuwige roem
Kerstkoppel in Dorpshuis Langbroek.

De navolgende coronamaatregelen zijn van kracht.
Deelnemers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
Deelnemer blijft thuis als hij in de 24 uur voorafgaande aan de wedstrijd symptomen heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
Dit geldt ook als er iemand in zijn huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft of als hij recent contact heeft gehad met iemand, die corona heeft.
Verder gelden de algemene Veiligheid- en hygiƫneregels van NOC-NSF en SVN

Deze staan ook op onze website in de links hieronder.

Bestuur HSV De Rietvoorn 26-06-2020