Vraag en Aanbod

Deze pagina is bedoeld als extra service voor alle leden van onze vereniging.
Middels een korte omschrijving en/of een foto (640x480) kunt u hier Hengelsportartikelen aanbieden.
De advertentie dient voor zien te zijn met een geldig email adres en/of  telefoonnummer.
met een maximaal aan 4 regels tekst.
Advertenties kunt u aanbieden bij de Webmaster of (klik hier)

De Rietvoorn Doorn e.o  is op geen enkele wijze aansprakelijk , voor de door verkoper aangeboden Hengelsportartikelen.
Ook zal de Rietvoorn niet optreden als bemiddelaar hiervan

Gezocht
Oude hengelsport spullen (ouder dan 40 jaar)
en oude hengelsportboekjes graag een mailtje naar :

OPROEP/Gezocht

Een van onze leden heeft gevraagd of iemand nog oude ‘jaarzegels’ heeft. Deze zegels werden in vroeger tijden jaarlijks uitgegeven via het postkantoor, en konden op de toen gebruikte visvergunningen geplakt worden.

Heeft u nog jaarzegels en/of visvergunningen met daarop jaarzegels liggen en wilt er wel afstand van doen? Stuur dan een mailtje naar Redactie-Rietvoorn@live.nl. We brengen u dan in contact met de verzamelaar. U kunt hem er een groot plezier mee doen!

Aangeboden

Voor de liefhebber,

Een doos vol video banden over vissen. Gratis af te halen bij Jan Roelofs. Tel: 0343452167